Artikelen

Dutch Dungeons Logo

Interview met Sky, Nederlandse D&D streamer

In de RPG-community zijn veel interessante en gedreven mensen te vinden die de hobby nóg leuker maken. Vandaag spreken we met Sky, van Dutch Dungeons. Sky streamt wekelijks nederlandstalige Dungeons & Dragons campagnes, oneshots en meer. En hij doet dat niet zonder reden. Daarnaast is hij ook al jaren behulpzaam in de community en een zeer gewaardeerde Friend of Dutch20. Lees hier zijn verhaal.

Lees meer

Interview: Professioneel miniatuurverver Axel

We geven als Dutch20 graag een spotlight aan de kleine partijen die onze hobby toch groots maken. Deze keer spreken we met Axel, oprichter van Pink Orc Studios. Hij heeft namelijk een bijzonder beroep waar sommigen van ons alleen van kunnen dromen: Hij is professioneel miniatuurschilder met zijn eigen eenmansbedrijf. Natuurlijk komt zoiets niet vanzelf. In dit interview deelt Axel zijn bijzondere, openhartige verhaal, inclusief de uitdagingen die hij tijdens zijn reis is tegengekomen.

Lees meer

Interview: Fulltime Dungeonmaster Koosje

Op een zonnige zaterdag begeef ik me naar Koosje om haar te interviewen over haar werk. Sinds kort heeft zij de beslissing genomen om te stoppen met haar opleiding en stage als geschiedenis docent en haar carrière voort te zetten als fulltime DM! Haar one shots bestaan uit een zelfbedacht verhaal (homebrew) en worden ondersteund door het onwijs gave terrein dat ze bouwt. Lees haar verhaal!

Lees meer